پروژه ساخت و راه اندازی کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان

  • Home
  • Portfolio
  • پروژه ساخت و راه اندازی کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان

با توجه به افزایش تعداد دام در مراتع و پایین بودن ظرفیت تولید علوفه، نیاز به استفاده از منابع غذایی دیگر جهت تامین نیاز غذایی ضروری به نظر می‌رسد. به منظور تامین نیاز فوق و با ارتقای دانش و فن تولید خوراک دام می‌تـوان درصـد زیادی از بقایای کشاورزی را بازیافت و در قالب خوراک حیوانات به چرخه تولید بازگرداند که علاوه بر آنکه تامین‌کننده نیاز غذایی این حیوانات بوده، از لحاظ بهداشتی و ارزش غذایی دارای مزیت‌هایی نیز می‌باشد.

به عنوان مثال امـروزه در عمل ثابت شده است پرواربندی دام با استفاده از مواد کنسانتره سود بیشتری را نسبت به چرا بردن دام نصیب دامداران می‌کند، و یا با کاهش منابع سطحی آب در کره زمین نیاز بیشتری به تاسیس مراکز پرورش ماهی و آبزیـان بـه وجـود آمده است.

خصوصیت اصلی کنسانتره‌ها و خوراک‌های دام، طیور و آبزیان ارزان بودن قیمت مواد اولیه و فراوانی و دردسترس بودن این مواد در داخل کشور (داخلی و یا وارداتی) می‌باشد. این نوع خوراک‌ها حاوی کربوهیدرات‌هـا(مواد قنـدی انـرژی زا)، پروتئین‌ها، چربی‌ها، مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌باشند که همگی این مواد نقش بسیار مهمی در تغذیه، تامین انـرژی و شکل‌گیری عضلات دام و آبزیان دارند.

تولید خوراک دام، طیور و آبزیان از  اهمیت ویژه ای در جوامع صنعتی برخوردار است، صنعت خوراک دام از صنعت دام برای تامین نیازهای پروتئینی یک کشور پشتیبانی  و حمایت می‌کند. کمک‌های خوراکی به 70 درصد از هزینه های تولید می‌رسد که باعث می‌شود خوراک به عنوان یک عامل مهم در دامپروری، مرغداری‌ها و پرورش ماهی باشد ، خوراک با کیفیت باعث افزایش وزن گیری و در نهایت بالا رفتن میزان بهره وری و فروش می‌شود.

در ایران جهت تولید 85 میلیون تن فراورده‌های دامی، شامل گوشت، شیر و انواع آبزیان، به حدود 62 میلیون تن خوراک نیاز است و به همین دلیل صنعت تولید خوراک از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و با توجه به نقشی که در افزایش تولیدات دام، طیور و آبزیان و بهره‌وری آن‌ها دارد، باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

از این روی هلدینگ تجارتگران با مطالعات دقیق و امکان سنجی مناسب و با بهره گیری از مشاوران خبره کشور، نسبت به تهیه طرح تجاری احداث و راه اندازی کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان اقدام نمود و پس از تامین زمین مورد نیاز به مساحت 52000 مترمربع و اخذ مجوزهای مربوطه پروژه ساخت را از اردیبهشت 1402 عملیاتی نمود.

این طرح با ظرفیت تولید یک میلیون خوراک و با سرمایه گذاری بیش از 13 هزار میلیارد ریال در محل منطقه ویژه اقتصادی امام خمینی(ره)، یکی از بزرگترین مجتمع های صنعتی خوراک دام، طیور و آبزیان در منطقه خاورمیانه خواهد بود.

  • پروژه ها
  • اردیبهشت 1402
  • یک میلیون تُن خوراک
  • منطقه ویژه اقتصادی امام خمینی(ره)

مشخصات منطقه ويژه اقتصادي بندر امام خمينی(ره)

  سايت پروژه در منطقه ويژه اقتصادي بندرامام خميني(ره) در 80 کيلومتري شهرستان آبادان و 50 کيلومتري شهرستان شادگان و 15 کيلومتري شهرستان ماهشهر واقع گرديده است. بيشينه و کمينه درجه هواي آن در طول سال 51 – 6 درجه سانتيگراد و بيشينه و کمينه رطوبت ساليانه 69% – 15% مي باشد و از سطح دريا 5 متر ارتفاع دارد.

بندر امام خميني براي توسعه صادرات و واردات ساخته شد و خيلي زود به قطب اقتصادي خوزستان تبديل شد. بندرامام خميني (ره) از نظر تقسيمات کشوري بخشي از شهرستان ماهشهر در استان خوزستان است و بيشتر جمعيت آن در سربندر ساکن هستند.